FACEBOOK PAGE

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΕΡΓΙΩΝ
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 19 Μαρ 2018, 00:19

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για την είσοδο και τη χρήση του ΦΟΡΟΥΜ ισχύουν οι παρακάτω κανόνες:

1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ: Όλα τα περιεχόμενα του φόρουμ, είτε είναι δημοσίως προσεγγίσιμα είτε είναι διαθέσιμα μόνο στα μέλη του, έχουν καθαρά πληροφοριακό σκοπό. Ο διαχειριστής του φόρουμ διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση τη διαγραφή του παραπάνω περιεχομένου ή και την παύση λειτουργίας του φόρουμ.

2. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Ο διαχειριστής του φόρουμ δεν αναλαμβάνει καμμία ευθύνη σε ό,τι αφορά την πληρότητα, την νομιμότητα και την ακρίβεια των όσων δημοσιεύονται στο φόρουμ. Η χρήση τέτοιων πληροφοριών γίνεται με ατομική ευθύνη των χρηστών του φόρουμ. Οι εκτιμήσεις που εκφράζονται από τους συμμετέχοντες απηχούν τις προσωπικές τους απόψεις και η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική τους και σε καμμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διαχειριστής του φόρουμ. Επιπλέον ο διαχειριστής του φόρουμ δεν αναλαμβάνει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα άλλων τοποθεσιών ή τρίτων (ακόμα και όσων εμφανίζονται στα gadgets του φόρουμ) στα οποία γίνεται παραπομπή από εδώ παρόντες υπερσυνδέσμους . Τέτοιες παραπομπές δεν ελέγχονται σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο τους. Ιδιαίτερα ο διαχειριστής του φόρουμ δεν αναλαμβάνει καμμία ευθύνη σε ό,τι αφορά την πληρότητα, την νομιμότητα και την ακρίβεια των όσων δημοσιεύονται από τρίτους. Όλα όσα μπορείτε να δείτε, να ακούσετε ή να διαβάσετε προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η χρήση για πληροφοριακούς σκοπούς επιτρέπεται, ενώ για οποιαδήποτε άλλη χρήση απαιτείται η προηγούμενη γραπτή έγκριση εκ μέρους του νόμιμου ιδιοκτήτη.

AVVERTENZA!!!

Per l’accesso e l´uso al sito internet FORUM ITALIANO vigono le seguenti disposizioni.

1. Disposizioni generali: Tutti i contenuti pubblicamente accessibili così come i contenuti accessibili ai partecipanti.del forum nel sito FORUM ITALIANO servono esclusivamente a scopi informativi. FORUM ITALIANO si riserva in qualsiasi momento e senza preavviso il diritto di integrare, cancellare a propria discrezione il contenuto di tali pagine ovvero il diritto di sospendere completamente la gestione del sito web.

2. Responsabilità: FORUM ITALIANO non si assume alcuna responsabilità in merito alla completezza, l´attualità e l´esattezza delle informazioni che essa mette a disposizione nel proprio sito web. L´utilizzo di tali informazioni avviene a titolo volontario e su propria responsabilità. Le considerazioni espresse dai partecipanti al forum riflettono esclusivamente la loro opinione personale. Per i loro contributi sono responsabili esclusivamente i partecipanti al forum. Inoltre è declinata qualsiasi responsabilità per i contenuti dei siti web di terzi o (anche dei presenti qui gadgets) i quali possano essere consultati attraverso i link presenti sul sito FORUM ITALIANO. Tali link non vengono verificati per quanto riguarda i loro contenuti. In particolare FORUM ITALIANO non si assume alcuna responsabilità per quanto riguarda la libera disponibilità, l´esattezza, la completezza, l´attualità e la conformità alle leggi di tali informazioni messe a disposizione da terzi.

3. Proprietà intellettuale: Tutto quello che potete vedere, ascoltare o leggere sul sito FORUM ITALIANO è protetto dal diritto d´autore, dalle norme sulla tutela dei marchi e della correttezza commerciale. L´utilizzo dei contenuti per scopi d´informazione è consentito e auspicato. Qualsiasi altro utilizzo – in particolare di tipo commerciale – esige la previa autorizzazione scritta da parte del leggittimo proprietario.